Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: De gode minder

Caféaften: De gode minder

Indlæser kort...

Dato og tidspunkt
21/03/2019
18:30 - 20:00


Denne Caféaftener er for dig, der har mistet en mor eller far og som er mellem 16 og 28 år.

Det kan være svært at bære sin forælder med sig, efter at man har mistet. Måske fylder ubehagelige minder fra et sygdomsforløb eller fra dagen man mistede meget. Det kan være svært at se forbi alle de dårlige minder og finde de gode frem fra tider, hvor man ikke var fyldt op af sorg og kedafdethed.

Omvendt kan det være enormt opslidende at bære forælderen med sig i bevidstheden hele tiden. Ønsket om at huske forælderen kan komme til at stjæle al energi i hverdagen. Måske bliver man bange for at glemme: glemme de ting, ens forælder har sagt eller glemme forælderens stemme, duft eller udseende. Man kan tænke, at det er utilgiveligt at glemme en person, man elsker så højt og savner så meget.

Til denne caféaften vil to unge frivillige fra Børn, Unge og Sorg, som selv har oplevet at miste en mor eller far, holde oplæg om deres erfaringer med at mindes deres forældre på en god måde. De vil fortælle, hvordan det også kan være en udfordring at have sin forælder med sig i en hverdag, som de ikke længere kan være en del af.

Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål eller dele din egen historie og udfordringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der plads til at tale med andre cafédeltagere i mindre grupper.

Tilmelding er nødvendig HER

Har du spørgsmål, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!