Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften for søskende: Alene med sorgen

Caféaften for søskende: Alene med sorgen

Indlæser kort...

Dato og tidspunkt
30/01/2019
18:30 - 20:00


Når man mister en bror eller søster, kan det være svært at være en del af den dagligdag, man havde før. Man kan føle sig anderledes og måske føle, at man ikke passer ind på samme måde som før. Samtidig kan det være, at man føler sig alene med sit tab og sin sorg og måske finder det svært at snakke med venner og familie om det.

Der er mange måder at håndtere venner og families reaktion efter tabet af en søskende. Det er et emne, som vi, der er frivillige i Børn, Unge og Sorg og som selv har mistet, taler meget om. Vi har derfor alle oplevet, at det kan være en stor lettelse at høre om andres tanker, følelser og reaktioner i forbindelse med at miste.

Caféaftenen handler om, hvordan man efter tabet af en søskende kan opleve at føle sig ensom og alene. Til denne caféaften vil to frivillige hver især fortælle om deres tab og hvordan det har påvirket dem. Du vil også høre noget om deres egne erfaringer med håndteringen af dette eksempelvis i forhold til familie, venner, kærester osv.

Om Caféaftenerne
Denne caféaften er for dig, der er mellem 16 og 28 år og som har mistet en søskende. Til caféaftenerne fortæller frivillige hos Børn, Unge & Sorg – der alle selv har oplevet at miste – deres egne historier om at miste og om at håndtere livet efter et tab.

Efter oplæggene er der mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Men du er også velkommen til bare at lytte med.

Børn, Unge & Sorgs Caféaftener i København foregår i Børn, Unge & Sorgs lokaler på Kejsergade 2, 2. sal  – 1155 København K.

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig til alle caféaftener i København. Du kan tilmelde dig HER

Har du spørgsmål til aftenen, så skriv til info@sorgcenter.dk.

Vi glæder os til at se dig!