Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften i Odense: Sorg og venskaber

Caféaften i Odense: Sorg og venskaber

Indlæser kort...

Dato og tidspunkt
12/02/2019
18:30 - 20:00


Denne Caféaften om sorg og venskaber er for dig, der har mistet en mor eller far og som er mellem 16 og 28 år.

Hvordan forholder man sig til sine venner, når man har mistet? Hvordan finder man ud af, hvad man har brug for fra sine venner, når man har mistet? Hvordan forholder man sig til selv at være ven til andre, som ikke ved, hvordan det er at have mistet? Og hvordan har vennerne det i alt det her? Hvad kan man som ven sige og gøre gøre i forskellige situationer? Og hvordan kan man sætte sig ind i noget, man ikke selv har prøvet og rumme at få døden tæt ind på livet som ven til en, der står midt i det?

Til denne Caféaften vil en ung fra Børn, Unge & Sorg sammen med sin ven fortælle, hvordan tab og sorg kan udfordre et venskab. Til denne caféaften er venner og veninder velkomne og vi vil have fokus på både nye og gamle venskaber ligesom der vil være fokus på hvordan sorg både kan udfordre og styrke et venskab.

Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der plads til at tale andre cafédeltagere i mindre grupper.

Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig HER

Har du spørgsmål, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!