Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: Sorg over tid

Caféaften: Sorg over tid

Indlæser kort...

Dato og tidspunkt
21/02/2019
18:30 - 20:00


Denne Caféaften er for dig, der har mistet en mor eller far og som er mellem 16 og 28 år.

Temaet til denne caféaften er hvordan man med tiden lærer at leve med sorgen. Sorgen vil altid have en plads, men hvordan udvikler den sig egentlig? Hvilke følelser og tanker er på spil, som tiden går? Må jeg godt komme videre?….er et spørgsmål, som kan dukke op, når sorgen ændrer form og man måske har dårlig samvittighed over, at man ikke sørger på samme måde længere.

For nogle kan den akutte sorg føles meget intens og umulig at se sig ud af i lang tid, men hvad sker der, når man lærer at leve med, at ens mor eller far ikke er her længere? Måske fylder angsten for at glemme den man har mistet i større eller mindre grad og hvordan skal man så håndtere dette?

Til caféaften vil to frivillige fra Børn, Unge og Sorg, som selv har oplevet at miste en mor eller far, holde oplæg om deres erfaringer med at leve med sorg og hvordan den har udviklet sig over tid.

Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der plads til at tale med andre cafédeltagere i mindre grupper.

Tilmelding er nødvendig på. Tilmeld dig HER

Har du spørgsmål, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!

NB: Vi har lange ventelister til vores Caféaftener og vi vil gerne sikre at der er plads til så mange efteraldte som muligt. Vi frabeder os derfor at der deltager pårørende, som tager pladsen op for unge efterladte, der har brug for pladsen.