Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: Venner og kærester

Caféaften: Venner og kærester

Indlæser kort...

Dato og tidspunkt
03/04/2019
19:00 - 20:30


Når man mister en forælder, kan man stå tilbage med følelsen af, at verden er ændret, og at intet bliver det samme igen. Hvordan kan man dele dette med sine venner eller sin kæreste, når deres verden er den samme?

Man kan have svært ved overfor en ven eller en klæreste at dele sine tanker om sorgen og sætte ord på, hvordan man har det. Man kan måske føle at man ikke bliver mødt på den måde, man har brug for? Trods gode intentioner! Omvendt kan det være rigtig svært at være ven eller kæreste til en, som har mistet. Hvordan skal man reagere og hvordan kan man hjælpe?

På denne caféaften vil tre unge frivillige fra Børn, Unge & Sorg, som selv har mistet en forælder, fortælle om deres erfaring og de udfordringer, de har mødt i forhold til venner og kæreste efter tabet.

Tid og sted
Børn, Unge & Sorg
Banegårdspladsen 10, 2. th.
8000 Aarhus C

Caféaftenen er for unge mellem 16 og 28 år, som har mistet en far eller mor. Kom alene eller tag en veninde/kæreste med. Aftenen starter med oplæg fra de frivillige, derefter er der mulighed for at stille spørgsmål og dele egne erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte! Senere er der plads til at tale med de frivillige eller de andre cafédeltagere.

Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig HER

Hvis du har spørgsmål til vores caféaftener, så kan du skrive til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!