Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Online Caféaften: Den tilbageværende forælder

Caféaften

Online Caféaften: Den tilbageværende forælder

Map Unavailable

Dato og tidspunkt
18/06/2020
19:30 - 20:30


Denne Caféaftener er for dig, der har mistet en mor eller far, og som er mellem 16 og 28 år.

Det kan have stor indflydelse på forholdet til den tilbageværende forælder, når man mister sin mor eller far. At miste sin ene forælder kan betyde, at man oplever stor frygt for at miste den anden forælder også, og denne frygt kan være svær at rumme og tale om. Nogle oplever, at forholdet til den tilbageværende forælder ændres, fordi familien ikke længere er som før, og mange oplever at det er svært, når ens tilbageværende forælder får en ny kæreste. En kæreste, som kommer til at bekræfte, at den afdøde forælder aldrig vender tilbage.

På aftenen vil to unge frivillige fra Børn, Unge og Sorg, der begge selv har mistet, holde oplæg om deres tab og om hvordan tabet har haft indflydelse på relationen til den anden forælder. Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer med de andre deltagere. Du er også velkommen til bare at lytte.

Din tilbageværende forælder er velkommen til at lytte og kigge med – og dermed få et indblik i, hvilke problemstillinger, man kan stå i som ung, når man mister en forælder.

Caféaftenen er online og vil foregå over Zoom. Du vil få tilsendt et link til eventet dagen forinden. Tilmelding er nødvendig!

TILMELD DIG HER

Har du spørgsmål til denne Caféaften, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!