Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Bliv erhvervsambassadør!

I Børn, Unge & Sorg er vi i høj grad afhængige af erhvervslivets støtte og opbakning til vores arbejde.

Virksomheder kan bidrage til Børn, Unge & Sorgs arbejde på mange måder:

  • Virksomheder kan bidrage økonomisk til vores arbejde gennem donationer og andre fundraisingtiltag
  • Virksomheder kan åbne døre for os til deres netværk
  • Virksomheder kan synliggøre Børn, Unge & Sorg og formidle vigtig viden overfor både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere
  • Virksomheder kan stille medarbejderes viden, faglighed og tid til rådighed for os
  • Virksomheder kan hjælpe os med fx afvikling af arrangementer, der hvor Børn, Unge & Sorg ikke selv har lokaler eller medarbejdere

Og de kan meget, meget mere!

Måske er du selv ansat i en virksomhede, der gerne vil bidrage? Eller måske har du selv et godt netværk i erhvervslivet og en lyst til at gøre en forskel for børn og unge i sorg?

Er du interesseret i at høre mere om at blive erhvervsambassadør for Børn, Unge & Sorg? Eller har du en idé til et initiativ, som du gerne vil give videre til en af vores erhvervsambassadører? Skriv til chefkonsulent Tina Graven Østergaard på tgo@sorgcenter.dk

 

Ambassadører i Region Midtjylland

Marie-Louise Moltke-Leth fra Gorrissen-Federspiel

Marie-Louise Moltke-Leth er advokat hos advokatfirmaet Gorrissen-Federspiel. Som en støtte til Børn, Unge & Sorg og Det Nationale Sorgcenter stiller Marie-Louise to dage om måneden sin omfattende juridiske ekspertise til rådighed. Hver anden mandag kan man få gratis juridisk rådgivning hvis man er syg, pårørende eller efterladt og har juridiske spørgsmål, der relaterer til ens situation som syg, pårørende eller efterladt. Læs mere om rådgivningen her!   

  • Jeg mener, det er helt afgørende, at der i sorgramte familier bliver taget ekstra hånd om vores børn og unge. Gorrissen Federspiel og jeg har valgt at blive erhvervsambassadør, da vi gerne vil støtte Børn, Unge & Sorgs store indsats for at hjælpe mennesker, der oplever sygdom eller død i den nærmeste familie. Vi håber, at vi gennem vores samarbejde kan hjælpe mange med juridisk rådgivning i en vanskelig stund.

Gorrissen-Federspiel har i flere år støttet Børn, Unge & Sorg. De har åbnet dørene til deres samarbejdspartnere og kunder, de har støttet vores arbejde økonomisk og de har bidraget til at synliggøre vores oplysnings- og indsamlingskampagner i deres store netværk.

 

Søren Østergaard

Søren Østergaard er tidligere industrichef i EDC Erhverv/Aarhus, partnership officer i Aahus Fonden og CEO i Aarhus Fremad. Han er nu selvstændig og arbejer med golf branding. Søren har selv oplevet at miste og har tidligere støttet Børn, Unge & Sorg med indsamlingsinitiativer i sit private netværk. Han ønsker nu også at bruge sit store netværk i midtjylland til at gøre en forskel for børn og unge i sorg.

  • Jeg har valgt at blive ambassadør fordi jeg har den dybeste respekt for det arbejde Børn, unge og sorg udfører. Da jeg mistede min kone var det en uvurderlig hjælp at kunne drage nytte af den professionalisme og ekspertise som jeg blev mødt med. En meget vigtig del af processen med at få mine børn og jeg så godt som muligt igennem sorgen. Jeg håber, jeg som ambassadør kan være med til at sprede kendskabet og opbakningen til organisationen, så endnu flere kan drage nytte af dens enorme viden.

 

Ambassadører i Hovedstaden

Experian A/S

Én dag hvert år lukker finansafdelingen hos firmaet Experian A/S deres Excelark ned og bruger dagen på at hjælpe til hos Børn, Unge & Sorg. De hjælper os med alt fra rengøring til reparationer og de hjælper os med at sende hundredevis af støttebreve ud til virksomheder, fonde og andre mulige bidragydere. Derudover stiller Experian et af deres kerneprodukter – erhvervsdatabasen BusinessInsight – gratis til rådighed for Børn, Unge & Sorg, så vi let og målrettet kan kontakte mulige nye samarbejdspartnere og støtter i erhvervslivet.  Læs mere her!

Citat-Experian