Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Det Nationale Sorgcenter søger praktikant til kommunikation

  • Sorgcenter
  • > Det Nationale Sorgcenter søger praktikant til kommunikation

Det Nationale Sorgcenter søger Praktikant til kommunikation

Kan du kommunikere klare budskaber, der brænder igennem? Er du stærk på SoMe-området? Og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, der hver dag gør en forskel for mennesker i sorg? Så er du godt på vej til at være den alsidige kommunikationspraktikant, vi søger.

Hvem er vi – og hvem arbejder vi for at hjælpe?

I Det Nationale Sorgcenter arbejder vi hver dag for at yde hjælp til mennesker, der har mistet eller har alvorligt syge familiemedlemmer. Det kan være børn og unge, der oplever at en mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syg eller dør. Det kan være forældre, der har mistet et barn eller ældre mennesker, der mister den partner, de har delt det meste af deres liv med. Vi hjælper dem både gennem mødet med ligesindede, og vi giver gratis psykologbehandling til pårørende og efterladte, der får brug for professionel hjælp i mødet med sygdom og død. Ingen skal opleve at stå alene med deres sorg.  

kommunikationsarbejdet er en vigtig del af indsatsen. Kommunikationsarbejdet er helt afgørende for, at vores tilbud kan nå ud til de mennesker, der har brug for hjælp, men bidrager også til at sætte sorg og død til debat i samfundet og til at mindske tabuiseringen omkring død og sorg. 

Vores mål er, at du får et fantastisk praktikophold

Vi har masser af viden at dele ud af, og vi har mange indholdsrige og udviklende opgaver klar til dig. Du får løbende feedback på de mål, vi i fællesskab opsætter, så du opnår størst muligt fagligt udbytte af dit ophold hos os.

Vi søger en kommunikator med en bred kompetenceprofil, som har en særlig interesse for digital kommunikation, men også har lyst til at bidrage til presse, public affairs og andre indsatser. Som kommunikationspraktikant bliver dine hovedopgaver:

  • At understøtte den generelle kommunikations- og presseindsats
  • Udarbejdelse af planer for SoMe-indhold på vores mange SoMe-kanaler i samarbejde med det øvrige kommunikationsteam og projektlederne
  • Produktion af indhold til vores SoMe-kanaler
  • Bidrage til afvikling af events

Du refererer til en ansvarlig i kommunikationsafdelingen og indgår på lige fod med andre medarbejdere i organisationen, som består af ca. 30 ansatte.

Det praktiske

Du vil få arbejdssted på vores afdeling i København K – Kejsergade 2, 1 og anden sal 1155 København K. Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra i et mindre omfang.

Studiepraktikken vil vare i 4-5 måneder i foråret 2020, og de eksakte datoer aftaler vi i fællesskab.Praktikopholdet er på fuld tid, men du får naturligvis fri til evt. eksamener og arrangementer på dit uddannelsessted i praktikperioden.Praktikken er ulønnet. Du får stillet fri telefon til rådighed i praktikperioden, og du få mulighed for frit at deltage i eksterne kurser og konferencer, som vi afholder.

Du bedes sende din ansøgning elektronisk til lb@sorgcenter.dk vedlagt CV. Hvis du ønsker yderligere informationer eller har spørgsmål til dette stillingsopslag, er du velkommen til at kontakte presse- og kommunikationskonsulent Lasse Bergholtz 3135 7214.