Sorg og ændrede relationer-cafeaften i København

Et nærtstående tab river dig væk fra det velkendte og kaster dig ud i en hvirvelvind af forandringer, som påvirker ikke bare dig, men også dine relationer 💔. Nogle gange knytter du stærkere bånd til dem omkring dig, støttet af fælles sorg og erindring. Andre gange føles det, som om verden trækker sig væk, og relationer begynder at skrumpe ind i tyste afstande, efterladende et dybt savn 😔

Deltag i en aften med refleksion og fællesskab, hvor vi kan dele vores tanker om sorgen: både de gode og de dårlige, de triste og de glade. Frederik (25) og Caroline (30) har begge oplevet tabet af en forælder og vil dele deres historier samt reflektere over aftenens tema ❤️

Sorgrelaterede følelser og tabuer kan være vanskelige at tale om og endnu sværere for ens nærmeste at forstå. Vores caféaftener er trygge rum for sorg, hvor alt kan deles. Vi, de frivillige (Amalie, Caroline, Marcus og Frederik), håndterer sorgen på hver vores måde, og vi ser frem til at dele vores erfaringer med jer denne aften ❤️‍🩹.

Arrangementet begynder med oplæg, hvorefter der vil være mulighed for at stille spørgsmål til os frivillige eller dele egne erfaringer og tanker. Du er også velkommen til blot at lytte 👂.

Kom alene eller tag en ven, kæreste eller anden støtte med ❤️.

Denne caféaften er for dig, der har mistet en nærtstående og som har lyst til at høre om andres fortællinger om sorgen og livet som efterladt.

For at tilmelde dig café-aftenen skal du skrive en e-mail til cafe-aften@sorgcenter.dk med dit navn og evt. andre deltagere, samt navnet på den café-aften, du gerne vil deltage i fx: Mit navn er X og jeg vil gerne deltage i Caféen i København om ‘Sorg og ændrede relationer’.

Tilmelding er nødvendig, og det er gratis at deltage.