Caféaften i København: At leve videre uden dig

Har du mistet? Har du brug for et fortroligt og trygt rum at tale om sorgen?

Til denne cafeaften i København sætter vi fokus på de følelser, der kan være forbundet med at miste – og at skulle find vej i livet efterfølgende, uden en man elsker.

Marcus (26) og Amalie (23) er aftenens oplægsholdere. De har begge mistet en far og vil på skift dele deres historier og erfaringer om at leve videre uden dem.

Det er svært at miste en nærtstående, og det er svært at vide, at man nu skal leve et liv, de ikke længere er en del af. Mange efterladte oplever at føle sig utroligt alene og går med tanker som:

  • “Hvordan skal livet nogensinde blive godt igen?”
  • “Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden afdøde”
  • “Den, jeg har mistet, var så stor en del af mit daglige liv, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal fungere”

På cafeaftenen vil Marcus og Amalie, som begge har mistet, holde et oplæg hver om deres historie, oplevelser og følelser om emnet. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til de frivillige eller dele dine egne erfaringer. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at lytte.

Denne caféaften er for dig, der har mistet en nærtstående. Du kan komme alene eller tage en ven, kæreste eller anden støtte med.

📍 Caféaftenen finder sted hos Det Nationale Sorgcenter København, Kejsergade 2. 1155 København.

✅ OBS Ny tilmeldingsprocedure: 

For at tilmelde dig café-aftenen skal du skrive en e-mail til cafe-aften@sorgcenter.dk med dit navn, samt navnet på den café-aften, du gerne vil deltage i fx: Mit navn er X og jeg vil gerne deltage i Caféen i København om At leve videre uden dig.  

Tilmelding er nødvendig, og det er gratis at deltage. 

❌ Hvis du på den ene eller anden måde bliver forhindret, må du gerne give besked/framelde dig igen

📅 Vores øvrige caféaftener i København, Aarhus, Odense og online kan du finde via kalenderen på vores hjemmeside: https://sorgcenter.dk/arrangementer/

Spørgsmål bedes henvendes til cafe-aften@sorgcenter.dk