Caféaften i Odense: Den nye familiedynamik

Denne caféaftens tema er sorg og den nye familiedynamik. Aftenen vil starte med oplæg fra to frivillige, som begge har mistet, og derefter vil der være en kop kaffe, og man kan snakke med andre, der også har mistet ❤️ Når man mister én, kan der godt ske noget med de roller, man hver især havde i familien før dødsfaldet. Det kan skabe svære følelser, forstærke sorgen eller måske endda vække glæde eller frustration, at nogle får nye roller og familien forandrer sig.

Måske har din familie, eller din egen rolle i samme, forandret sig, efter du har mistet? Det kan være du også har gjort dig tanker om noget af dette:
💭 Hvordan er det at lære den tilbageværende forældre ”at kende”, nu der mangler en?
💭 Hvis der kommer nye familiemedlemmer (ny partner til den tilbageværende forælder, papsøskende eller lignende)
💭 Hvordan er det at have mistet, mens ens halv/papsøskende ikke har? Hvordan bliver ens søskendes rolle, efter man har mistet en forældre
💭 At føle et større ansvar for familien, på både godt og ondt – man bekymrer sig måske mere for den tilbageværende forælder og andre familiemedlemmer
💭 Hvem holder kontakten med den familie, der ikke er helt tæt på? Måske familiebåndene har forandret sig med fætre, kusiner osv.

OBS Ny tilmeldingsprocedure:
For at tilmelde dig café-aftenen skal du skrive en e-mail til cafe-aften@sorgcenter.dk med dit navn, samt navnet på den café-aften, du gerne vil deltage i fx: Mit navn er X og jeg vil gerne deltage i Caféen i Odense om Den nye familiedynamik.
Tilmelding er nødvendig, og det er gratis at deltage.

📍 Caféaftenen finder sted hos Børn, Unge & Sorg i Odense.

📧 Har du spørgsmål, kan du altid skrive til os på cafe-aften@sorgcenter.dk.Vi glæder os til at se dig!

NB: Se vores øvrige Caféaftener her: https://sorgcenter.dk/arrangementer/