Sorgens svære følelser-cafeaften i Vejle

Sorg gør ondt, og når vi mister, kan vi opleve følelser, vi aldrig har følt før. Uanset om du føler vrede, benægtelse, lettelse, skyld eller skam, oplever vi alle sorg på vores egen måde – og der er ingen følelse, der er forkert. Disse følelser kan fx medføre tanker som:
“Jeg ønsker ikke, at min forældre skal lide i sit sygdomsforløb mere, men er det forkert at tænke sådan?”
“Jeg har mistet en nærtstående, men jeg føler ikke, at jeg er i sorg. Er der noget galt med mig?”
“Hvad hvis jeg glemmer vigtige ting om den person, jeg har mistet?”
“Er det okay, hvis jeg bliver glad igen, selvom jeg har mistet?”

Til cafeaften er der altid en fortælling om egne erfaringer fra to af frivillige fra Det Nationale Sorgcenter, som kan skabe et udgangspunkt for samtalen efterfølgende, men det er absolut ikke en begrænsning.

Cafeaftenen afholdes i Det Nationale Sorgcenters lokaler i Vejle på Flegborg 6. Alle der har haft sorgen tæt på, er mere end velkomne til at deltage. Cafeaftener er et frit rum med plads til ærlighed og respekt for hinandens historier. Du er også velkommen til at tage en gæst med.

For at tilmelde dig café-aftenen skal du skrive en e-mail til cafe-aften@sorgcenter.dk med dit navn og evt. andre deltagere, samt navnet på den café-aften, du gerne vil deltage i fx: Mit navn er X og jeg vil gerne deltage i Caféen i Vejle d. 19. september om ‘Sorgens svære følelser’.

Tilmelding er nødvendig, men det er gratis at deltage!