Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Forum for Evidensprojekt

 

Børn, Unge & Sorgs Evidensprojekt

Velkommen til dette undersite lavet specifikt til de kommunale gruppeledere, som er med i pilottestningen af Børn, Unge & Sorgs Evidensprojekt. På siden her vil I under hver fane kunne finde information og materiale, som relateres sig til de enkelte punkter. Sitet vil løbende blive opdateret i takt med, at projektet skrider frem, og vi arbejder med de forskellige delelementer i projektet. 

Har I spørgsmål, så kontakt projektleder Gitte Horskjær Hansen. I er altid meget velkommen!

Hent dokumenter her:

Kursusmoduler

Kursusmodul 1 – 14. & 15. juni

Her finder du materiale, som relaterer sig til det første kursusmodul, som afholdes d. 14. & d. 15. juni i Børn, Unge & Sorgs lokaler i København.

Kursusmodul 2:

Her finder du materiale, som relaterer sig til det andet kursusmodul som afholdes d. 6. & d. 7. december i Børn, Unge & Sorgs lokaler i København

Spørgeskemaer

Supervision og sparring

Undervejs i visitationen og under begge gruppeforløb, vil I modtage supervision fra Børn, Unge & Sorgs specialiserede psykologer. I får mere information om formatet til det første gruppemodul og vil siden kunne finde mere information her.

Evaluering

Vi evaluerer Børn, Unge & Sorgs Evidensprojekt i samarbejde med en forskningsgruppe fra Aalborg Universitet, og det er en meget vigtig del af projektet. Senere på året vil I kunne finde mere information om evalueringen her samt se, hvad det præcist er, vi måler på. 

 

FAQ – spørgsmål og svar:

Hvor mange supervisionsgange har vi i efteråret 2017?

Svar: I har tre supervisioner a’ halvanden time fordelt mellem august og december. I xx kommuner er jeres supervisionsdatoer d. 2/8, d. 10/10 og d. 11/12 mellem kl. 10-11.30.

Hvem skal jeg sende information til om nye deltagere?

Svar: Alt, der har med evalueringen at gøre, skal sendes til Marie eller Trine (Se kontaktoplysninger i højre menu).

 

Skriv et spørgsmål eller en kommentar

Fandt du ikke, hvad du søgte i FAQ'en, og har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv dem endelig til os her i feltet nedenfor.:

Dit navn:

E-mail:


Datoer

Mødedatoer:

  • Kursusmodul 1:
    14-15 juni 2017
  • Kursusmodul 2:
    6-7 december 2017
  • Opsamlingsdag:
    30 maj 2018

Kontakt

Projektleder Gitte Horskjær Hansen
Videns- og forskningsmedarbejder
E: ghh@sorgcenter.dk

 

E-læringskursus om børn som pårørende

Webuniverset for sundhedsprofessionelle indeholder fire moduler, som skal være med til at ruste dig til at hjælpe forældre med at støtte deres børn, når en forælder er alvorligt syg.

Du kan bruge universet på to måder: Enten ved at søge udvalgt information under et modul ift. en specifik situation du står i eller ved at gennemgå modulerne fra 1 til 4 som et mini-kursus.

“Webuniverset” – for sundhedsprofessionelle