Giv Håb - støt Børn, Unge & Sorg

Udfyld venligst donations beløbet

GIV HÅB – støt Børn, Unge & Sorg

130.000 børn og unge i Danmark oplever at en mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syg eller dør. Nogle af dem får brug for professionel hjælp, når sygdom og død sætter tilværelsen i stå.

Mange børn og unge i Danmark lærer sygdom og død at kende alt for tidligt i livet. Når du støtter Børn, Unge & Sorg er du med til at genskabe håbet for de mange børn og unge, der oplever, at deres far, mor, søster eller bror rammes af alvorlig sygdom eller dør.

Støt med 100 kr. på MobilePay 78811 – eller med et valgfrit beløb her på siden. Giv Håb – så sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge. På forhånd tusind tak for din støtte!

Om ‘Giv Håb’
120.000 børn og unge oplevede sidste år, at en mor, far, søster eller bror fik en alvorlig sygdom. Hvert år mister 7.000 børn og unge en mor, far, søster eller bror. Næsten 80.000 børn og unge i Danmark har oplevet at miste en forælder eller søskende inden de fyldte 28 år.

Konsekvenserne kan være store, når børn og unge får sygdom og sorg ind på livet i en tidlig alder. Det ved de mange børn og unge, der hvert år oplever det. Det ved journalist Rasmus Tantholdt, sangerinde Alberte Winding, håndboldspiller Line Jørgensen, skuespiller Simone Lykke, forfatter Kaspar Colling og andre kendte danskere, der selv har mistet i deres unge år og som samarbejder med Børn, Unge & Sorg i vores ‘Giv Håb’-kampagne.

‘Giv Håb’ har til formål at give en stærk og tydelig stemme til børn og unge, der møder sygdom og død tidligt i livet. Målet er også¨at hjælpe alle danskere til at møde børn og unge i sorg mere åbent og med mindre berøringsangst. Og målet er at samle penge ind til Børn, Unge & Sorgs arbejde, så vi kan hjælpe flere børn og unge, der lever med alvorligt syge forældre eller søskende, eller har mistet en far, mor, søster eller bror.

De støtter Giv Håb 2019

Træk bidraget fra i SKAT

Som privatperson og som virksomhed kan du i 2019 trække beløb op til 16.300 kr. fra i skat på selvangivelsen. Vi sørger for indberetningen til SKAT. Det kræver dog, at du ved indbetalingen oplyser dit cpr.nr. eller cvr.nr.

Læs mere om reglerne på SKAT.dk