Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

KOMMUNIKATIONSKONSULENT

Det Nationale Sorgcenter og Børn, Unge & Sorg søger kommunikationskonsulent 

Vil du sikre synlighed om vores arbejde og bidrage til at nedbryde tabuer om død og sorg i Danmark? Så er jobbet som kommunikationskonsulent i Det Nationale Sorgcenter og Børn, Unge & Sorg noget for dig. 

Download stillingsopslag i pdf 

Vi tilbyder: 

Et selvstændigt job med meningsfulde opgaver i en organisation, hvor vi arbejder for, at sygdom og sorg ikke ødelægger livet. Vi er en arbejdsplads med et højt arbejdstempo, som vægter samarbejde og dedikation højt. 

En fuldtidsstilling, som er placeret i pragtfulde lokaler centralt beliggende i København. Du vil indgå i en mindre afdeling ”PolitikStrategi og Kommunikation”, hvor I pt. er fem medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Afdelingen arbejder med fundraising, strategiske partnerskaber, kampagner, kommunikation, presse, web, sociale medier og politik. Afdelingen understøtter direktionen.  

Vi forventer: 

Du har formentlig en kandidatgrad i kommunikation, eller du er journalist med minimum et par års erfaring.  Du formår at agere i et tværfagligt miljø, hvor forskellige fagligheder og funktioner skal understøtte hinanden. Desuden er det vigtig, at du har mod på at arbejde i en organisation, hvor faglige og forskningsmæssige argumenter er indlejret i en praktisk, politisk og økonomisk virkelighed.  

Du vil blandt andet få ansvaret for: 

 • Opsætning, drift og udvikling af hjemmesider i CMS (primært WordPress)  
 • Monitorering og udvikling og drift af vores profiler på sociale medier (Instagram, Facebook, Twitter og LinkedIn) 

 Mere konkret lægger vi vægt på at du:  

 • har kendskab til at formidle gennem sociale medier og forstår hvordan platformene fungerer og adskiller sig fra hinanden. Du bliver drivende, både når det gælder strategi og produktion af indhold.  
 • Kan udvikle vores hjemmesider og producere varieret og relevant indhold, så vi udnytter kanalernes muligheder optimalt. Det er vigtigt, at du har solid erfaring med at drifte og udvikle forskellige webløsninger. 
 • har kendskab til Google Analytics 
 • har erfaring med produktion og redigering af digitalt indhold – film, billeder mv.  
 • kan udarbejde eksterne og interne nyhedsbreve – herunder både strategi og indhold.  
 • digital understøttelse af alle organisationens aktiviteter  herunder fundraising, faglig formidling og generel markedsføring af husets aktiviteter, herunder Sorglinjen, konferencer og seminarer, behandlingstilbud mv.   

Ansættelsesvilkår 

Vi aflønner efter Statens takster og stillingen er uden højeste arbejdstid.  

Ansøgningsprocedure 

Du bedes sende din ansøgning elektronisk til ans.kom@sorgcenter.dk, vedlagt CV og eksamensbevis. Da vi leder efter den bedste til stillingen, afholder vi løbende samtaler. 

Hvis du ønsker yderligere informationer eller har spørgsmål til dette stillingsopslag, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Dorthe Lysdal på 70 266 766. 


OM BØRN, UNGE & SORG OG DET NATIONALE SORGCENTER 

Børn, Unge & Sorg er Danmarks førende inden for professionelt sorgarbejde. Vi kender og er medskaber af den nyeste forskning, og vi insisterer på at ny viden bruges og kobles med vores praktiske erfaringer. Vi går gerne nye veje for at sikre, at vi altid giver den bedst mulige rådgivning og behandling. 

Børn, Unge & Sorg arbejder hver dag for at yde professionel hjælp til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. 

Vi har to kerneopgaver: Psykologisk behandling til de børn og unge, der med en alvorlig syg pårørende har brug for hjælp til samtidig at fungere i en forandret hverdag. Psykologisk behandling til de børn og unge, hvor sorgen efter at have mistet på længere sigt hindrer eller er på vej til at hindre et normalt hverdagsliv. 

Det Nationale Sorgcenter vil: 

 • Gøre det lettere at være efterladt i Danmark gennem bedre adgang til støtte og behandling 
 • Indsamle, systematisere og forankre viden om komplicerede sorgreaktioner i både regioner, kommuner og hos privatpraktiserende behandlere 
 • Styrke og koordinere forskning i evidensbaserede behandlingsmetoder på sorgområdet 
 • Sætte sorg og død på dagsorden i samfundet, blandt andet for mindske berøringsangst  

De foreløbige indsatsområder i Det Nationale Sorgcenter: 

 • Landsdækkende adgang til specialiseret behandling til børn og unge med komplicerede sorgreaktioner og udvikling af specialiseret behandling til ældre.  
 • Forbedre støtten til alle efterladte gennem frivillige, landsdækkende indsatser.  
 • Udarbejdelse af retningslinjer på området for vedvarende sorglidelse til sundhedsprofessionelle 
 • Opkvalificering af fagprofessionelle på sundhed og socialområdet bl.a. via sorgrådgiveruddannelse med Københavns Professionshøjskole og UCN i Aalborg.  
 • Indsamling og formidling af viden om naturlige og komplicerede sorgreaktioner 
   

Det Nationale Sorgcenter er del af Børn, Unge & Sorg, der er en selvejende institution, som har eksisteret i knap 20 år. Vi er i alt cirka 30 ansatte og 100 frivillige og har afdelinger i København, Aarhus og Odense. Vi finansieres af Socialministeriet, Sundhedsministeriet, de store kommuner, fonde, private og virksomheder.  

Læs mere på www.sorgcenter.dk