Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Sorgkonference 2018

Sorgkonference 2018

Mød førende sorgforskere fra ind- og udland, og få nyeste viden om sorg – både teoretisk og praktisk. Det Nationale Sorgcenter inviterer den 18. september 2018 til sorgkonference i København. 

Hvert år mister mere end 200.000 danskere en nærtstående og rammes af sorg. De fleste efterladte finder med netværkets støtte og tidens gang, en måde at leve med tabet.  For hver tiende efterladte går det dog anderledes. De får tilværelsen ødelagt af sorg.

Det er afgørende, at mennesker med komplicerede sorgreaktioner får den rette hjælp. Med endnu større viden om sorg, kan læger, psykologer og sygeplejersker forbedre både sundhedstilstand og trivsel hos efterladte markant.

Den 18. september afholder Det Nationale Sorgcenter, med støtte fra TrygFonden, sin første årlige sorgkonference, hvor du får nyeste viden fra ind- og udland om risikofaktorer, forebyggelse, opsporing og behandling af kompliceret sorg hos børn, unge, voksne og ældre.

Hovedtaler på konferencen er amerikanske Dr Katherine Shear, der er førende på sorgområdet internationalt, når det gælder behandling af komplicerede sorgreaktioner.

Derudover vil danske sorgforskere – professor Svend Brinkmann, seniorforsker på Aarhus Universitet Mai-Britt Guldin, og lektor ved Aarhus Universitet og seniorforsker i Det Nationale Sorgcenter, Maja O’Connor præsentere nyeste viden om sorg, herunder viden om den kommende sorgdiagnose og den betydning en diagnose forventes at få for arbejdet med sorg i sundhedsvæsenet.

Efter oplæggene er der mulighed for at dykke ned i netop de faglige områder, der interesserer dig i eftermiddagens 6 samtalesaloner. Her vil du få masser af praktisk inspiration.

LÆS MERE HER

SEMINAR MED KATHERINE SHEAR FOR PSYKOLOGER – DEN 19. SEPTEMBER
Er du psykolog, og vil du vide endnu mere om behandling af kompliceret sorg? Så kan du sammen med sorgkonferencen, komme på heldagsseminar med Katherine Shear den 19. september.

LÆS MERE HER