Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

MØD GEO TIL EN LIVSNØDVENDIG SAMTALE OM DØDEN!

MØD GEO TIL EN LIVSNØDVENDIG SAMTALE OM DØDEN!

Fredag den 8. marts kl. 19-21 er vi i Aalborg og afholder arrangementet: En livsnødvendig samtale om døden – Når vi tør erkende, vi skal dø, kan vi tale med hinanden om at leve.

Gennem film, oplæg, debat og samtalesalon får deltagerne indsigt i betydningen af at tale med hinanden om døden – til glæde for livet.

Aftenens gæst i Aalborg er Geo – en af Danmarks sjoveste komikere og samtidig en populær foredragsholder med udgangspunkt i eget kræftforløb.

Arrangementet er gratis for alle, men kræver tilmelding her:
https://livetsafslutning.etiskraad.dk/debatter/aalborg-2019

Det Etiske Råd og Det Nationale Sorgcenter gentager således succesen fra 2018, hvor vi var på turne hele landet rundt med arrangementet: “En livsnødvendig samtale om døden” og en masse spændende gæster. Læs mere

I 2019 inviterer vi igen til debat med inspiration til at tage hul på de livsnødvendige samtaler om døden. Vi kommer til Aalborg, Århus, København og Odense. Og vi er også ligesom sidste år med på Folkemødet. På aftenerne vil der ligesom sidste år være gæstetalere, med relevante, personlige og/eller interessante vinkler på emnet.

Aalborg, 8. marts: Geo, komiker
Odense, 9. april: Ole Hartling, læge
Aarhus, 30. april: Frede Olesen, læge
Allinge, Folkemødet, 15. juni: Karen Bro, chefredaktør, Ekstra Bladet
København, 27. august: Leonora Christina Skov, forfatter

I Aalborg møder du komikeren Geo, der er født og opvokset i Aalborg. Geo, der lyder det fulde navn Christian Geo Heltboe, har været syg af kræft og har oplevet at gå gennem et kræftforløb. Det vil han give deltagerne et indblik i, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet er gratis og åbent for dig med interesse i emnet – især hvis du er sundhedsprofessionel, pårørende eller menneske, der selv har sygdom inde på livet.

Tilmelding via link på Det Etiske Råds hjemmeside:
https://livetsafslutning.etiskraad.dk/debatter/aalborg-2019

Hent pressemeddelelse (pdf)

Find inspiration og læs hæftet “En livsnødvendig samtale om døden” online HER