Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Oversigt over tilbud

Professionel hjælp

I vores afdelinger i København, Aarhus og Odense tilbyder vores psykologer hjælp gennem individuel- og gruppeterapi til børn. For unge i alderen 16 – 27 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde, tilbyder vi gruppeterapi. Hjælpen er gratis og alle har tavshedspligt.

Ikke alle har brug for psykologhjælp. Mange klarer sig med støtte fra deres netværk – familie, venner eller kæreste. Det kan være svært selv at vide, hvornår man har brug for hjælp. Hvis du er i tvivl om, hvilken hjælp, du har brug for eller om Børn, Unge & Sorg har et tilbud til dig, så kan du kontakte vores psykologrådgivning.

Klik her hvis du vil ringes op af en af vores psykologer.  

Frivilligt ledede tilbud

I Børn, Unge & Sorg har vi en masse unge frivillige tilknyttet. De frivillige har alle mistet deres forældre eller søskende, men er kommet så godt videre i livet. De bruger nu deres erfaringer til at støtte andre unge, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Det gør de gennem Chatten, Brevkassen og Sorglinjen, som du kan læse mere om herunder.

Tilbud i Børn, Unge & Sorg

Psykologhjælp

Vi tilbyder psykologhjælp til børn og unge under 28 år. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du kontakte vores psykologrådgivning. Sammen finder vi ud af, hvilken hjælp du har brug for. Det er gratis og psykologerne har tavshedspligt.

Klik her hvis du vil kontaktes af en af vores psykologer. 

Samtalegrupper

Samtalegrupperne er for unge, der har mistet en forælder og ledes af to frivillige, der selv har oplevet at miste en forælder. Samtalegrulppen er ikke terapi, men en mulighed for dig, der ønsker at tale om svære tanker og følelser med ligesindede. 

Læs mere

Sorglinjen 70 209 903

Anonym telefonrådgivning for unge, hvis far eller mor er alvorligt syg eller død. Sorglinjen bemandes af frivillige fra Børn, Unge & Sorg, der alle selv har oplevet at miste. 

Læs mere

SMS'N 27 272 525

På SMS’N kan du få støtte og hjælp fra Børn, Unge & Sorgs frivillige. SMS’N er til dig der er 13-18 år og som har en forælder eller søskende, der er alvorligt syg eller død. 

Læs mere her

Brevkassen

Brevkassen er for 13-27-årige, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Du kan læse svaret fra de frivillige i Brevkassen inden for en uges tid.

Læs mere

Chatten

Er du 13-27 år, og er din far eller mor alvorligt syg eller død, så kan du mandag til torsdag fra 17-21 chatte anonymt med én af de frivillige.

Læs mere

Caféaftener

De frivillige holder løbende caféaftener, hvor forskellige temaer tages op. Aftenerne er for unge, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde.

Læs mere