Hjælp til familier med alvorligt syg forælder

Når en forælder bliver alvorligt fysisk syg, er intet som det plejer at være. Hele familien bliver rystet, og spørgsmål samt bekymringer står i kø. Både hos børn og voksne.

Det Nationale Sorgcenter tilbyder gratis psykologsamtaler til familier med børn og unge op til 19 år, hvor en forælder er alvorligt fysisk syg. Her kan I få hjælp og redskaber til at styrke trivsel og samhørighed i familien.

Ønsker jeres familie at få gratis psykologsamtaler hos Det Nationale Sorgcenter, skal du blot udfylde formularen længere nede på siden. Herefter vil én af vores psykologer ringe til dig, så vi sammen kan få klarlagt jeres behov. Du modtager en kvitteringsmail, når du har indsendt kontaktformularen.

Hvem kan deltage?

Familier med børn og unge op til 19 år med alvorligt syg forælder.

Hvor foregår samtalerne?

Vi tilbyder familiesamtaler i vores lokaler i København, Vejle, Aarhus og Odense.

Hvad er mål og formål for psykologsamtalerne?

Målet er, at I som familie får redskaber og værktøjer der styrker trivsel og samhørighed i familien. Det er med til at sikre de bedste udviklingsbetingelser for familiens børn. Samtidig styrker det de enkelte familiemedlemmers evne – og familien som helhed – til at håndtere sygdommen og den nye virkelighed.

Hvordan kommer vi i kontakt?

Udfyld kontaktformular nedenfor.

Når vi har modtaget jeres henvendelse, ringer en psykolog tilbage. I den indledende samtale taler vi om, hvordan vi sikrer det bedste forløb for jer.

Vi ringer i dagtimerne på alle hverdage. Vi gør hvad vi kan, for at kontakte dig så hurtigt som muligt, og gerne inden for få dage fra vi har modtaget din henvendelse.

Ringer du tilbage til os, kan du desværre ikke forvente at få fat på psykologen. Du kan lægge besked hos vores receptionist om, hvornår du bedst træffes, men vi kan desværre ikke garantere, at vi kan ringe tilbage i det tidsrum, du oplyser.

Ved alle andre henvendelser er du velkommen til at kontakte vores reception på 70 266 766.

Udfyld formular: