Ring mig op

Har du eller dit barn brug for hjælp?

Det Nationale Sorgcenter tilbyder psykologisk behandling til efterladte med komplicerede sorgreaktioner. For at blive ringet op af en vores terapeuter omkring behandlingen, bedes du starte med at udfylde den relevante formular for din aldersgruppe, formularen finder du ved at klikke på et af billederne herunder.

For unge voksne i alderen 16-27 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde, tilbyder vi udelukkende gruppeterapi. For aldersgruppen 8-19 år har vi mulighed for at tilbyde familiesamtaler, gruppeforløb og i et mindre omfang individuelle samtaler.

Vi tilbyder også psykologisk behandling til efterladte over 65 år med en kompliceret sorgreaktion. Lige nu tilbydes denne behandling i Region Hovedstaden og på Fyn.

Du kan også henvende dig som pårørende eller professionel og henvise en ældre efterladt, hvis vedkommende har samtykket hertil, eller hvis du har spørgsmål til tilbuddet.

Ved alle andre henvendelser er du velkommen til at kontakte vores reception på 70 266 766

Særligt for unge med alvorligt syge forældre

Unge, som lever med en alvorligt fysisk syg forælder eller søskende, står i en rigtig svær situation. Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du kan kontakte vores psykologiske rådgivning via formularen herover, så vi kan rådgive dig. Det er uforpligtende at kontakte os.

for dig der er 13-19 år gammel – eller kender en ung, der lever med en alvorlygt syg mor eller far

Er du okay?

Erduokay.dk er lavet særligt for dig, der er teenager mellem 13-19 år og har en alvorligt syg forælder. Her finder du beretninger fra andre unge, der lever med en syg forælder. Du kan teste, om du har brug for hjælp til at klare hverdagen og de bekymringer og belastninger, der helt naturligt følger med, når du har en forælder, som er alvorligt syg.