Ved dødsfald i familien

Råd og vejledning

Vi hjælper børn og unge under 28 år, som har mistet en far, mor eller søskende. Hvis barnet/den unge er op til 19 år inddrager vi den nære familie og/eller andre, der er tæt på barnet eller den unge i vores behandling. Vi tror på, at sorgen bliver lettere at bære, hvis man kan tale om den med dem, der er tættest på.

Vi tilbyder psykologhjælp til børn og unge med risiko for komplicerede sorgreaktioner eller til børn og unge, der har komplicerede sorgreaktioner. Når I kontakter os, vurderer vi, om vores tilbud kan hjælpe jer.

Er det komplicerede sorgreaktioner?

Det kan være svært at vurdere, hvornår der er tale om komplicerede sorgreaktioner. Derfor opfordrer vi alle til at kontakte os. Sammen finder vi ud af, om der er behov for hjælp – og i så fald hvilken.

Vi hjælper alle med råd og vejledning og forsøger så vidt muligt at finde alternativer, hvis det skulle vise sig, at vi ikke har det rette tilbud. Længere nede på siden her, kan du finde viden og gode råd relateret til den situation du og din familie står i.

Brug for hjælp?

Alle kan søge råd og vejledning her på siden. Herunder kan du vælge den side, der passer til dig:

Sorglinjen

Sorglinjen holder åbent alle ugens dage kl. 17-21

På Sorglinjen kan du tale eller skrive med vores frivillige. Der er både unge og ældre på Sorglinjen og fælles for dem er, at de selv har mistet en nærtstående og gerne vil lytte og dele deres erfaringer med dig.

Vi sidder klar til at tale med dig hver dag kl. 17-21 – også i weekenden.

RING 70 209 903
CHAT
SMS 2727 2525
BREVKASSEN