Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Samtalegrupper for unge

Samtalegrupper i Børn, Unge & Sorg

I Børn, Unge & Sorgs afdelinger i København og Aarhus kan du deltage i samtalegrupper for unge på 20-28 år, der har mistet en forælder.

Hver gruppe ledes af to unge frivillige fra Børn, Unge & Sorg, der selv har mistet en forælder.

Mød vores samtalegruppeledere her!

Grupperne har 8 deltagere og man mødes en gang om ugen – ca 12 gange i alt.

En samtalegruppe er ikke terapi – men en god mulighed for dig, der primært ønsker at mødes og tale om svære tanker og følelser med andre unge, der har mistet.

Er du interesseret i at høre mere om Børn, Unge & Sorgs samtalegrupper? Kontakt vores psykologrådgivning HER og hør om vores samtalegruppe er noget for dig.

Få overblik over alle Børn, Unge & Sorgs tilbud til efteraldte og pårørende unge HER

Vil du være frivillig?

Læs hvordan du selv kan blive frivillig i Børn, Unge & Sorg HER

Kontakt os HER, hvis du vil høre mere om Børn, Unge & Sorgs samtalegrupper


HVIS DU IKKE ER TILFREDS

Hvis du ikke tilfreds, så håber vi, at du vil kontakte os og fortælle om din oplevelse eller klage ved at sende en mail til frivillig@sorgcenter.dk.

Mailen læses og besvares af projektleder for frivilligområdet. Vi behandler din henvendelse fortroligt, hvilke betyder, at vi ikke deler dit navn med de frivillige eller ansatte medmindre du giver os lov til det. Drejer klagen sig om projektlederen for frivilligområdet kan du sende din klage til vicedirektøren. Hvis du vælger at sende en klage vil vi nogle gange have behov for at kontakte den eller dem, der er klaget over for at høre deres version af sagen. Vi nævner ikke dit navn eller andet der gør, at de kan identificere dig, medmindre vi har aftalt det med dig på forhånd.
Du får svar hurtigst muligt og senest indenfor 1 uge.