Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Til dig der skriver opgave

Vi hjælper gerne, men læs her først

Børn, Unge & Sorg er specialister i kompliceret sorg. Vi har særligt fokus på børn og unge op til 27 år, som oplever, at deres forældre eller søskende bliver alvorligt syge eller dør. Vi modtager mange henvendelser fra elever og studerende, som skriver opgave om sygdom og død. Da vi har travlt og først og fremmest må prioritere at hjælpe de børn og unge, der har behov for støtte, vil vi foreslå, at du starter med at følge nedenstående links for mere information om Børn, Unge & Sorgs arbejde. Finder du ikke det, du søger, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.  Få mere viden om børn og unges sorg her 
Find information om vores organisation her 
Læs vores årsberetning her 
Læs mere om vores forskellige tilbud her 
Chat med en frivillig der selv har erfaring med at miste 
Find tidligere artikler om børn og unge i sorg her 
Se vores pjecer og andre udgivelser her 

 

Spørg vores frivillige

Frivllige-på-Linjen_børn-unge-og-sorg

Vores unge frivillige har selv erfaring med sygdom og død i nærmeste familie. Du kan kontakte dem mandag til torsdag kl. 17-21 via vores online tilbud. Klik her.

Særligt for kandidatstuderende 

Børn, Unge & Sorg kan i udgangspunktet ikke tilbyde studerende eller andre organisationer at indsamle empiri blandt husets brugere. Det skyldes først og fremmest, at vi selv indsamler viden om de børn og unge, som kommer i huset, som vi efterfølgende anvender i forskningscentret. Vi kan i visse tilfælde tilbyde kandidatstuderende et samarbejde omkring empiri, som er indsamlet.

I øjeblikket har vi dog rigtig mange henvendelser, så vi starter ikke nye samarbejder op med specialestuderende før 1. september 2019.