Familiens betydning for børn og unges sorg

Deltag i gratis webinar om familiens betydning for børn og unges sorg

Du vil på dette webinar få et indblik i, hvordan arbejdet med, og forståelsen af, den samlede familie har betydning for børn og unges sorg. Du vil endvidere få viden om, hvordan du som fagprofessionel kan understøtte børn, unge og deres familier efter tabet af en forælder eller søskende.

Tid og sted

Webinaret afholdes den 15. december 2021 kl. 14.00-15.00 på webtjenesten Zoom. Deltagerne vil modtage Zoom-link forud for webinaret.

Sådan tilmelder du dig webinaret

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kompetenceudvikling@sorgcenter.dk. Er I mere end én deltager, bedes I oplyse fulde navn og e-mailadresser på alle deltagerne ved tilmelding.

Tilmeldingen er registreret, når du har modtaget en bekræftelse fra os på mail.

Tilmeldingsfrist: fredag d. 10. december kl. 10.00.

Målgruppe

Målgruppen for webinaret er fagprofessionelle, fx familiebehandlere, -rådgivere, PPR, pædagoger, lærere samt sundhedsplejersker – og øvrige fagprofessionelle, som er omkring barnet.

Stil spørgsmål til oplægsholderen

Har du allerede nu spørgsmål, som du ønsker at høre Tanjas svar på, kan du sende dem til os i forbindelse med din tilmelding til webinaret.

Oplægsholder

Tanja Gjerlev Andersen
Cand.psych.aut., Specialist i klinisk børnepsykologi, Specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri. Tanja er ansat i Børn, Unge & Sorg – en del af Det Nationale Sorgcenter.
Kontakt os

Har du spørgsmål til det konkrete webinar eller til vores øvrige aktiviteter og tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på kompetenceudvikling@sorgcenter.dk.