Samtalegrupper

For unge på 20-27 år

I vores afdelinger i København og Aarhus kan du deltage i samtalegrupper for unge på 20-27 år, der har mistet en forælder. En samtalegruppe er ikke terapi – men en god mulighed for dig, der ønsker at mødes og tale om svære tanker og følelser med andre unge, der har mistet.

Hver gruppe ledes af to af vores unge frivillige, der selv har mistet en forælder. Grupperne har op til 8 deltagere og man mødes en gang om ugen – ca. 12 gange i alt.

Vi ved, at mange har nemmere ved at dele deres tanker og følelser med andre, der selv har mistet. Tanker og følelser, som de ellers er alene med. Det kan give håb og fortrøstning at opdage, at det er muligt at få det godt igen på trods af, at det værst tænkelige er sket.

Kontakt os:

Er du interesseret i at høre mere om samtalegrupperne, så skal du først tale med en af vores psykologer. De kan vurdere om en samtalegruppe er det rigtige for dig. Du kontakter psykologerne ved at udfylde en formular her.

frivillige i Det Nationale sorgcenter

Mød de frivillige i Det Nationale Sorgcenter

Frivillige i Det Nationale Sorgcenter har mange forskellige baggrunde, men fælles for dem alle er, at de selv har mistet en, der stod dem nært. Det kan være en forælder, et barn, en søskende eller partner. De frivillige bruger nu deres erfaringer til at støtte andre. Det gør de gennem Chat, Brevkasse, Sorglinjen, Caféaftener eller samtalegrupper.

din mening er vigtig os

Er du ikke tilfreds?

Hvis du ikke tilfreds med et af vores arrangementer, så håber vi, at du vil kontakte os og fortælle om din oplevelse eller klage ved at sende en mail til frivillig@sorgcenter.dk.

Mailen læses og besvares af lederen for frivilligområdet. Vi behandler din henvendelse fortroligt, hvilke betyder, at vi ikke deler dit navn med de frivillige eller ansatte medmindre du giver os lov til det. Drejer klagen sig om projektlederen for frivilligområdet kan du sende din klage til vicedirektøren.Hvis du vælger at sende en klage, vil vi nogle gange have behov for at kontakte den eller dem, der er klaget over for at høre deres version af sagen. Vi nævner ikke dit navn eller andet der gør, at de kan identificere dig, medmindre vi har aftalt det med dig på forhånd.

Du får svar hurtigst muligt og senest indenfor 1 uge.