Vær med

Styrk livet gennem sorgen

Hver dag er vi mange, der arbejder for at gøre en forskel for mennesker i sorg. Sammen tager vi ansvar for at sorg ikke ødelægger livet.

Du har mulighed for at være med i bevægelsen på mange måder. Du kan være bl.a. være frivillig, støtte sagen økonomisk, søge job i sorgcentret eller deltage i arrangementer.

Bliv frivillig

Bliv frivillig ved Det Nationale Sorgcenter og donér din tid til at gøre en forskel for mennesker i sorg. Du kan blive frivillig ved forskellige initiativer som bl.a. fortrolige voksne, sorglinjen, cafeaftener mm. Fælles for alle vores frivillige er, at de er peer-to-peer frivillige. Dvs. alle frivillige har haft sorgsagen tæt inde på livet.

Job hos os

Sæt dine faglige kompetencer i spil samtidig med, du arbejder for at gøre en forskel for andre mennesker. Det Nationale Sorgcenter er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan bringe deres kompetencer i spil og gøre en konkret forskel for mennesker i sorg.

Der er mange Grunde til at støtte op om sagen på, en af dem får du her…

Når sorgen får en ny mening


Ulrik, 49 år, mistede sin mor som 14-årig

“Jeg kunne huske den der fornemmelse, når folk sagde: ‘Jeg forstår godt, hvordan du har det’ efter min mor døde – og jeg tænkte bare: ‘Nej. Du har slet ingen anelse. For du har stadig dine forældre.’ Jeg vidste jo godt, at folk sagde det i en god mening, men jeg følte bare ikke, at de kunne forstå mig. Da jeg læste om Fortrolig Voksen tænkte jeg, at det var en mulighed for at give det, som jeg selv manglede dengang, til et ungt menneske. En, der selv har mærket det, og derfor kan tale om det og forstå det på en helt anden måde.”

Logo ikon

Støt Det Nationale Sorgcenter

Når du støtter Det Nationale Sorgcenter er du med til at genskabe håbet for de mange børn og unge, der oplever, at deres mor, far, søster eller bror rammes af alvorlig sygdom eller dør.

Vælg venligst et beløb


Arrangementer

Det Nationale Sorgcenter holder mange forskellige arrangementer. Vi udbyder både kurser, holder cafeaftener for sorgramte og årligt samler vi faglige interessenter til Sorgkonference. Du kan altid se, hvilke aktiviteter Det Nationale Sorgcenter afholder i nærheden af dig i kalenderen herunder.