Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Cafeaften: Store begivenheder

Caféaften

Cafeaften: Store begivenheder

Loading Map....

Dato og tidspunkt
12/09/2019
19:00 - 20:30


Caféaften om unge og sorg for dig, der er 16-28 år og som har mistet en forælder.

I løbet af livet går vi igennem mange nye og store kapitler. Kapitler, man ønsker ens familie er en del af og som de fleste forbinder med glæde. Men for børn og unge, som har mistet en forældre eller søskende, kan disse ofte indebære frustrationer og et øget savn. Måske man lige er flyttet hjemmefra til en fremmed by? Begyndt på et nyt studie eller arbejde? Fået en kæreste eller er ved at stifte familie?

Hvordan tackler man alle de nye ting man står overfor, når mor eller far mangler som tilskuer og deltager i livets store begivenheder? Det taler vi om på denne Caféaften!

På aftenen vil tre unge frivillige fra Børn, Unge og Sorg; Mathilde, Kirstine og Emma, som alle har mistet en forælder, holde oplæg om egne erfaringer med nye kapitler i livet og de udfordringer og følelser der følger med, samt hvordan de selv har tacklet det.

Caféaftenen er for unge mellem 16 og 28 år, som har mistet en far eller mor. Kom alene eller tag en veninde/kæreste med.

Aftenen starter med oplæg fra de frivillige, derefter er der mulighed for at stille spørgsmål, dele egne erfaringer eller blot lytte. Senere er der plads til at tale med de frivillige eller de andre cafédeltagere.

STED: Børn, Unge & Sorg, Banegårdspladsen 10, 2. th., 8000 Aarhus C

Tilmelding er nødvendig! Tilmeld dig HER

Har du spørsgmål om caféaftenen, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig.