Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: At leve videre med sorgen

Caféaften

Caféaften: At leve videre med sorgen

Loading Map....

Dato og tidspunkt
16/04/2020
18:30 - 20:00


Denne Caféaften er for dig, der har mistet en mor eller far – og som er mellem 16 og 28 år.

Det kan være svært at erkende og acceptere, at ens forælder aldrig kommer tilbage, og man kan godt håbe på, at det hele er en ond drøm eller en dårlig film. Men hvad gør man, når det går op for én, at ens forælder aldrig komme tilbage?

Når man mister en forælder, kan der opstå mange spørgsmål, tvivl, skuffelse, vemod, lettelse, vrede og mange andre følelsesmæssige reaktioner. For hvad skal der ske, når chokket har lagt sig, og hverdagen atter fortsætter, men savnet og sorgen fylder, og ingen spørger ind til dit tab længere? Hvordan skal lige præcis man selv leve videre med sorgen og tomrummet efter en mistet forælder?

Der findes mange forskellige måder at leve med sorgen på. Nogle vil gerne tale meget om den forælder, de har mistet, mens andre ikke har samme behov. Nogle har billeder hængende af forælderen, mens andre ikke kan rumme at se på billeder af den, de har mistet.

Til denne Caféaften vil to unge frivillige fra Børn, Unge og Sorg, som selv har mistet en forælder, dele deres historier og erfaringer om, hvordan de lever med sorgen på hver deres måde.

Efter de to oplæg er der mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der plads til at tale med andre cafédeltagere i mindre grupper.

Har du spørgsmål til denne caféaften, så skriv til info@sorgcenter.dk

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til at se dig!