Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: Begravelsen – det sidste farvel

Caféaften

Caféaften: Begravelsen – det sidste farvel

Loading Map....

Dato og tidspunkt
20/02/2020
18:30 - 20:00


Denne Caféaften er for dig, der har mistet en mor eller far og som er mellem 16 og 28 år.

Temaet for denne caféaften handler om begravelsen/bisættelsen af den forælder, man har mistet. Begravelsen er den dag, vi tager afsked med vores kæres fysiske legeme. Der er mange forskellige følelser og tanker, man kan opleve på sådan en dag. For nogle har det været en ekstrem tung og hård dag at komme igennem og at tænke tilbage på, andre har været lettede -eller kan næsten ikke huske den. Uanset hvad kan det være en særlig milepæl efter et dødsfald, og man kan på mange måder opleve at åbne et nyt kapitel i sorgprocessen. Begravelsen er også den dag, hvor man får mulighed for at fejre og mindes den afdøde med taler, blomster, breve, udsmykning og historiedeling. Det kan have været en fantastisk måde at sige farvel på for nogle og utroligt stressende for andre.

Ved denne caféaften vil to frivillige fra Børn, Unge og Sorg holde oplæg om deres tab og begravelsen samt de mange refleksioner, der har været forbundet med dagen, dagene op til og med det ventede på den anden side.

Efter oplæg får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der plads til at tale andre cafédeltagere i mindre grupper.

Tid og sted

Børn, Unge & Sorg, Kejsergade 2, 2.th, 1155 København

Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig HER

Har du spørgsmål, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!