Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: Den tilbageværende forælder

Caféaften

Caféaften: Den tilbageværende forælder

Loading Map....

Dato og tidspunkt
18/06/2020
18:30 - 20:00


Denne Caféaftener er for dig, der har mistet en mor eller far, og som er mellem 16 og 28 år.

Til denne caféaften er du velkommen til at tage din tilbageværende forælder med. På denne aften kan din forælder få et godt indblik i, hvilke problemstillinger man kan stå i som ung, når man mister en forælder.

Det kan have stor indflydelse på forholdet til den tilbageværende forælder, når man mister sin mor eller far. At miste sin ene forælder kan betyde, at man oplever stor frygt for at miste den anden forælder også, og denne frygt kan være svær at rumme og tale om. Nogle oplever, at forholdet til den tilbageværende forælder ændres, fordi familien ikke længere er som før, og mange oplever at det er svært, når ens tilbageværende forælder får en ny kæreste. En kæreste, som kommer til at bekræfte, at den afdøde forælder aldrig vender tilbage.

På aftenen vil to frivillige fra Børn, Unge og Sorg holde oplæg om deres tab og om hvordan tabet har haft indflydelse på relationen til den anden forælder. Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der plads til at tale med andre cafédeltagere i mindre grupper.

Har du spørgsmål til denne Caféaften, så skriv til info@sorgcenter.dk

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til at se dig!