Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: Når tabet af min søskende bliver gemt væk

Caféaften: Når tabet af min søskende bliver gemt væk

Loading Map....

Dato og tidspunkt
05/12/2019
18:30 - 20:00


Denne caféaften er for dig, der har mistet en bror eller en søster og er mellem 16 og 28 år.

Det kan føles som om omverdenen har glemt, at du har mistet en søskende, eller ikke ved, hvordan de skal tale om det. Hvordan håndterer du det, når du selv stadig savner din bror eller søster og har behov for at tale om vedkommende? Du holder måske meget fast i minderne, fordi man er bange for at glemme. Men kan der alligevel være et behov for at ”glemme lidt”, så man i det mindste kan fortsætte sin hverdag – og er det egentlig okay at føle sådan?

Det er ikke nemt at miste sin bror eller søster, og det kan være udfordrende at finde ud af, hvordan du skal tale om sin afdøde og mindes ham/hende, samtidig med at du selv lever videre.

På denne cafeaften vil to frivillige – Michala og Line, der begge har mistet en søskende – fortælle, hvordan de oplevede tabet og sorgen, hvordan de mindes, taler om den afdøde og har denne med i livet fortsat.

Aftenen starter med oplæg fra de frivillige. Derefter er der mulighed for at stille spørgsmål, dele egne erfaringer eller blot lytte. Senere er der plads til at tale med de frivillige eller de andre cafédeltagere. Du må gerne tage en ven eller en kæreste med. Vi glæder os til at se dig.

Tid og sted

Børn, Unge & Sorg, Kejsergade 2, 2.th, 1155 København

Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig HER

Har du spørgsmål, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!