Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: Sorg og ensomhed

Caféaften

Caféaften: Sorg og ensomhed

Loading Map....

Dato og tidspunkt
27/08/2020
18:30 - 20:00


Denne Caféaftener er for dig, der har mistet en mor eller far, og som er mellem 16 og 28 år.

Det kan føles meget ensomt at sørge. Når man som ung mister en forælder, sidder man tilbage med en erfaring, som de fleste andre unge ikke har gjort sig. Følelsen af ensomhed kan vise sig i mange forskellige situationer. Måske er det svært at relatere til ens venners problemer og bekymringer? Måske er det omvendt også svært at dele sine egne tanker med dem? Det kan også være, at ens familie ønsker at håndtere deres sorg på en helt anden måde, end man selv gør?

Det kan være svært at finde overskud til at række ud og opsøge sociale arrangementer, når man måske knap nok har overskud til at stå op om morgenen. Omvendt er det måske i et rum fuld af mennesker, at man føler sig allermest ensom, fordi det minder én om, at man ikke er som alle de andre.

Til denne caféaften vil to unge frivillige fra Børn, Unge & Sorg, der selv har mistet, fortælle om at føle sig ensom efter at have mistet en forælder. Efter oplæggene er der mulighed for at stille spørgsmål eller dele egne erfaringer eller udfordringer. Du er også velkommen til bare at lytte med. Senere er der plads til at tale med andre cafédeltagere i mindre grupper.

Har du spøgsmål til denne Caféaften, så skriv til info@sorgcenter.dk

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til at se dig!