Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

AFLYST! Caféaften: Sorg og fremtid (Odense)

AFLYST! Caféaften: Sorg og fremtid (Odense)

Map Unavailable

Dato og tidspunkt
26/03/2020
18:30 - 20:00


Vi har pga. omstændighederne med Coronavirus valgt at aflyse denne Caféaften.

Når man lige har mistet en mor eller far, kan tabet være svært at forstå. Selvom man godt ved, at det er permanent, kan tanken om at man aldrig skal se sin forælder igen, virke fuldstændig uoverskuelig og uvirkelig.

Noget af det, der kan være vanskeligt på længere sigt, er at omstille sig og begynde at tænke på en ny fremtid. En fremtid, der er en anden end den, man forestillede sig, da man stadig havde sin mor eller sin far. Tanken om, at de ikke kan være med, når man bliver færdig på studiet, skal giftes eller en dag have børn, kan være meget svær at acceptere. Glæden, der ellers burde være over disse begivenheder, kan være mindre ligetil.

Hvordan tackler man tanken om en ny fremtid uden far eller mor? Det taler vi om på denne Caféaften.

På aftenen vil to unge Børn, Unge & Sorg, der selv har mistet en forælder, dele deres historier. Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer med de andre deltagende. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at lytte.

Caféaftenen er for dig der er mellem 16 og 28 år, som har mistet en far eller mor. På grund af den trange plads, og de mange, som gerne vil deltage, frabeder vi denne gang, at man medbringer en ven eller kæreste.

Tilmeld er nødvendig. Tilmeld dig HER

Caféaftenen foregår på adressen: Nørregade 29, 5000 Odense C.

Vi glæder os til at se dig!