Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaften: Sorg og højtider

Caféaften København

Caféaften: Sorg og højtider

Loading Map....

Dato og tidspunkt
12/12/2019
18:30 - 20:00


Denne Caféaften er for dig, der har mistet en mor eller far – og som er mellem 16 og 28 år.

Højtider og mærkedage er ofte svære at komme igennem, når man mangler sin mor eller far.

I december er der ofte ekstra meget fokus på familiesamvær, og der er mange traditioner forbundet med jul. Det kan være en svær tid, hvor man ikke kan undgå at mindes og savne sin afdøde forælder. Udover julen er der mange andre højtider og mærkedage: fødselsdage og dødsdagen, som også er forbundet med mange minder. Det kan presse sig på, når tiden nærmer sig. Det fylder ofte meget, at alting ikke er som før, man mistede.

Til denne Caféaften vil to unge frivillige fra Børn, Unge og Sorg, som selv har mistet en forælder, dele deres historier om mærkedage uden mor eller far. De vil komme ind på, hvordan mærkedage kan være svære at komme igennem og oftest ikke længere forbindes med den samme glæde, som før man mistede.

Efter oplæg får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der plads til at tale med andre cafédeltagere i mindre grupper.

Caféaftenen er for unge mellem 16 og 28 år, som har mistet en far eller mor. Kom alene eller tag en veninde/kæreste med.

Tid og sted

Børn, Unge & Sorg, Kejsergade 2, 2. th. 1155 København

Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig HER

Har du spørgsmål, så skriv til info@sorgcenter.dk

Vi glæder os til at se dig!