Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Caféaftener for unge

Om caféaftenerne

De frivillige holder jævnligt caféaftener for unge, som har mistet en forælder eller søskende.

Hver caféaften handler om et specifikt emne. Det kan fx være, hvordan man kommer gennem højtider, når man har mistet. Om frygten for at miste igen og om venskaber i sorgen.

Hver aften indledes med et oplæg fra de frivillige. Bagefter er der fri snak, hvor man selv kan fortælle og stille spørgsmål.

Cafeaftenerne foregår i vores afdelinger i København og Aarhus. Indimellem afholder vi også caféaftener i Odense.

Du kan holde øje med emner og tidspunkter her på hjemmesiden under arrangementer og på Facebook. Hør de frivillige fortælle om caféaftenerne i videoen nederst på siden.

Se de frivillige, som du kan møde på vores Caféaftener HER

Tilmelding

Det er nødvendigt at melde sig til arrangementerne i København men ikke i Aarhus. Se hvordan du gør under det enkelte arrangement.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme, så giv besked på 70 266 766 eller info@sorgcenter.dk. Det er desuden vigtigt at komme til tiden, da du ellers forstyrrer oplæggene.

Vil du være frivillig? 

Læs hvordan du selv kan blive frivillig i Børn, Unge & Sorg HER. 

 

Få indblik i en caféaften

cafe11Allan Wiberg, som har mistet begge sine forældre og tidligere har fået støtte i Børn, Unge & Sorg, har været med til en caféaften i Aarhus. Det er der kommet en fin artikel ud af, som giver et indblik i, hvad en caféafter er. Læs artiklen ved at følge linket herunder.

“Om at løfte i flok”, af Allan Wiberg

Se kommende arrangementer (tryk på datoen):

<< jul 2020 >>
mtotfls
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Hør de to frivillige Natja og Tone fortælle om caféaftenerne:


HVIS DU IKKE ER TILFREDS

Hvis du ikke tilfreds, så håber vi, at du vil kontakte os og fortælle om din oplevelse eller klage ved at sende en mail til frivillig@sorgcenter.dk.

Mailen læses og besvares af projektleder for frivilligområdet. Vi behandler din henvendelse fortroligt, hvilke betyder, at vi ikke deler dit navn med de frivillige eller ansatte medmindre du giver os lov til det. Drejer klagen sig om projektlederen for frivilligområdet kan du sende din klage til vicedirektøren.Hvis du vælger at sende en klage vil vi nogle gange have behov for at kontakte den eller dem, der er klaget over for at høre deres version af sagen. Vi nævner ikke dit navn eller andet der gør, at de kan identificere dig, medmindre vi har aftalt det med dig på forhånd.
Du får svar hurtigst muligt og senest indenfor 1 uge.