Bag for Børn, Unge & Sorg

I oktober 2020 bager hele Danmark for børn og unge, der oplever det værst tænkelige: En mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syge eller dør.

Siden starten i 2005 har Bag for en Sag skabt engagement og bageglæde i hele Danmark. I 15 år har Bag for en Sag sammen med skoler og børneinstitutioner støttet og samlet penge ind til sårbare eller udsatte børn og unge – og gjort en enorm forskel.

Bag for en Sag har nu valgt at støtte  Børn, Unge & Sorg, der arbejder for at ingen børn og unge må stå alene, når sygdom og død rammer i den nærmeste familie. De indsamlede midler fra kagesalg i hele landet går til at Børn, Unge & Sorg kan give gratis hjælp til børn og unge, så de ikke får livet ødelagt af sorg.

Bag for en Sag – og giv håbet tilbage til børn og unge, når sygdom og sorg sætter livet i stå, før det rigtig er gået i gang.
Tilmeld jer allerede nu og få et udvidet og gratis bagekit på www.bagforensag.dk