Nyt samarbejde sikrer gratis juridisk rådgivning til brugere

Gratis juridisk telefonrådgivning

Børn, Unge & Sorg og advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har indgået et samarbejde, som blandt andet betyder, at vi nu har mulighed for at tilbyde Børn, Unge & Sorgs brugere og deres familier gratis juridisk telefonrådgivning.

Rådgivningen sker via en hotline, som træder i kraft fra 15. juni. Advokaterne vil kunne kontaktes to timer hver anden mandag, og rådgivningen kan fx være inden for familieret, skifte i forbindelse med skilsmisse og død, arveret og tilgrænsende områder.

“Det er helt afgørende, at der i sorgramte familier bliver taget ekstra hånd om vores børn og unge. Børn, Unge & Sorg yder en meget stor indsats for at hjælpe børn, unge og forældre, som oplever sygdom eller død i den nærmeste familie. Det arbejde vil vi gerne være en del af, og vi håber med samarbejdet at kunne hjælpe mange med juridisk rådgivning i en vanskelig stund,” siger Tomas Haagen, Managing Partner hos Gorrissen Federspiel.

Direktør Preben Engelbrekt er overbevist om, at der vil være mange familier, der kan have glæde af tilbuddet: “Vi er rigtig glade for sammen med Gorrissen Federspiel fremover at kunne tilbyde denne service til vores brugere og deres familier, som ofte kastes ud i svære situationer og ting at forholde sig til, når familien rammes af alvorlig sygdom eller dødsfald.”

Årlige informationsmøder om arv og testamente

Partnerskabet betyder også, at vi fra efteråret kan tilbyde to årlige informationsmøder omkring arv og testamente. På møderne vil advokater fra Gorrissen Federspiel informere om regler på området. Blandt andet om hvad man skal være særligt opmærksom på, og hvorfor det er en god idé at sikre sig selv og sine efterladte i et testamente. Der vil efterfølgende være mulighed for at få personlig rådgivning af advokaterne.

Informationsmøderne er åbne for alle interesserede og afholdes til efteråret i vores afdelinger i København og Aarhus. Det vil blive annonceret på vores hjemmeside og Facebook.

Beslutter man at betænke Børn, Unge & Sorg i sit testamente dækker vi omkostningerne i forbindelse med oprettelsen af testamentet. Det er uanset beløbets størrelse, eller om der også er andre arvinger.

Yderligere information

Vil du høre mere om informationsmøderne, samarbejdet eller muligheden for at betænke Børn, Unge & Sorg i dit testamente, kan du kontakte chefkonsulent i Børn, Unge & Sorg Tina Graven Østergaard på 70 266 766 eller tgo@bornungesorg.dk.