Team Giv Håb i sadlen for Børn, Unge & Sorg

Fra 2. til 8. august cykler det danske velgørenhedscykelhold Team Giv Håb endnu engang Danmark rundt for at sætte fokus på Børn, Unge & Sorg og de 140.000 børn og unge, der hvert år oplever, at deres forældre eller søskende bliver alvorligt syge eller dør.

Det er tredje år i træk, Team Giv Håb cykler Danmark rundt. Holdet er en voksende succes og har i år udvidet med endnu et hold. Teamet tæller nu 87 ryttere fordelt på tre hold, der cykler hver deres ca. 1.100 km lange rute Danmark rundt.

Turen sættes i gang 2. august i henholdsvis København, Aarhus og Odense og slutter på Frederiksberg i København søndag d. 8. august, hvor holdene mødes og sammen deltager i opløbsstrækningen til Post Danmark Rundt.

Du kan følge Team Giv Håb på deres hjemmeside: www.teamgivhaab.dk.

Bag velgørenheds-cykelholdet står ægteparret Jan Mathiasen og Tina Andersen, som for tre år siden blev inspireret af Børn, Unge & Sorgs projekt Giv Håb og på deres helt egen måde ønsker at være med til at skabe fokus på de 140.000 børn og unge, der hvert år oplever, at deres forældre eller søskende rammes af alvorlig sygdom eller dør. Se video med dem her.

Team Giv Håbs rute Danmark rundt 2015

Ruten for København-holdet:

2/8: Købehavn-Ebeltoft
3/8: Ebeltoft-Rebild
4/8: Rebild-Viborg
5/8: Viborg-Fredericia
6/8: Fredericia-Rudkøbing
7/8: Rudkøbing-Ringsted
8/8: Ringsted-Frederiksberg

Ruten for Odense-holdet:

2/8: Odense-Tønder
3/8: Tønder-Hvide Sande
4/8: Hvide Sande-Viborg
5/8: Viborg-Hjørring
6/8: Hjørring-Randers
7/8: Randers-Ringsted
8/8: Ringsted-Frederiksberg

Ruten for Aarhus-holdet

2/8: Aarhus-Sæby
3/8: Sæby-Thisted
4/8: Thisted-Viborg
5/8: Viborg-Vejen
6/8: Vejen-Svendborg
7/8: Svendborg-Ringsted
8/8: Ringsted-Frederiksberg

Du kan følge Team Giv Håb på deres hjemmeside, hvor du også kan se billeder og læse om de forrige ture Danmark rundt.