Er dit barn bekymret for corona? Ring til vores nye hotline

Det er forventeligt, at mange børn og unge bliver bekymrede over coronavirus. Vi ved af erfaring, at nogle af de børn og unge, der bekymrer sig, ikke selv fortæller deres forældre, om de tanker, de går rundt med. Derfor har vi åbnet en hotline, du kan ringe til.

Vores psykologiske hotline henvender sig til:

  • Børn og unge, der er bekymrede for corona.
  • Forældre, der har brug for råd og vejledning til hvordan man taler med sine børn om corona
  • Familier der er ramt af corona.

Der kan være særlig god grund til at tale med en psykolog, hvis et barn eller en ung i forvejen var sårbar –  for eksempel med angst. Eller hvis familien i forvejen var/er belastet af alvorlig sygdom og derfor er ekstra bekymrede i den nuværende i situation. Her kan der især være behov for at få vejledning og støtte fra en professionel/psykolog.

Ring på telefonnummer: 69161667 hver dag 9-16 – vi tales ved!