Ny hjælp til pårørende teenagere

Ny hjælp til pårørende teenagere

22.000 teenagere oplever hvert år at en forælder får en alvorlig sygdom.’Er du okay’ er Børn, Unge & Sorgs nye webbaserede hjælpeprogram for pårørende teenagere.

Pårørende teenagere med brug for professionel hjælp kan over de næste 3 år modtage gratis terapi og alle pårørende børn og unge kan finde viden, gode råd, genkendelse og ikke mindst teste om de har brug for professionel hjælp på kampagnesitet www.erduokay.dk

Børn, Unge & Sorgs satsning på webbaseret terapi til belastede pårørende er ny og banebrydende – både i en dansk og international kontekst. Projektet er støttet af Egmont Fonden og Liljeborgfonden.

Pårørende teenagere med brug for professionel hjælp kan over de næste 3 år modtage gratis terapi og alle pårørende børn og unge kan finde viden, gode råd, genkendelse og ikke mindst teste om de har brug for professionel hjælp på kampagnesitet www.erduokay.dk