Ny konkurrence med Rosa og Tobias: Børnenes bage battle 2020

Årets sjoveste bagekonkurrence for skoler og børneinstitutioner i hele Danmark!

Der skal smæk på piskeriset og fart på kagerullen, når Bag For En Sag i samarbejde med Børneavisen i år udskriver den helt nye konkurrence: BØRNENES BAGE BATTLE 2020 – for alle skoler og børneinstitutioner i Danmark!

Det bliver nemlig ikke hvem som helst, der skal vurdere de mange fantasifulde forslag. I år er det Tobias Hamann og Rosa Kildahl, der er dommere. De er begge kendt fra TV og elsket af børn og voksne for deres store passion for at bage.

– Glæden ved at give er større end glæden ved at modtage. Børnenes taknemmelige smil og glade øjne kan ikke købes for penge. Alle fortjener en god barndom, de kan mindes med glæde. Med Bag For En Sag kan vi alle give en hjælpende hånd til børnene og Børn, Unge & Sorg – og jeg får en kæmpe oplevelse, fortæller Rosa med stor begejstring.

For Tobias handler det også om at have det sjovt og samtidig gøre en forskel for de udsatte børn og unge:

– Jeg synes, det er meget vigtigt, at der findes et sted som Børn, Unge & Sorg, der kan hjælpe børn og unge som har en alvorligt syg mor eller far eller som har mistet en forælder eller en søskende. Børnene har brug for at kunne tale med nogen om det og bearbejde det, for også selv at kunne leve. Derfor støtter jeg 100% op om Bag For En Sag og Børn, Unge & Sorg, siger Tobias.

BØRNENES BAGE BATTLE 2020 starter den 1. september 2020 – og vi kan godt love, at det bliver sjovt! De afsluttende BØRNENES BAGE BATTLE 2020-finaler optages som en rigtig bagedyst og vises efterfølgende på både Børneavisens og Bag For En Sags hjemmesider. Børneavisen er vært ved finalerne i henholdsvis Aarhus og København.

– Bagning er sjovt. Og bagning er for alle. Det ved vi af erfaring fra Børneavisens opskrifter. Derfor var det her samarbejde også oplagt for os at gå ind i. Og børn er ofte de gladeste givere. Så jeg er sikker på, det bliver en succes.

Chefredaktør på Børneavisen, Louise Abildgaard Grøn

En længere tradition

Siden 2005 har det landsdækkende event ’Bag For En Sag’ skabt hjertevarme bageaktiviteter overalt i skoler og børneinstitutioner. Alene i 2019 medvirkede 1.600 skoler og institutioner til fordel for udsatte børn i Danmark. I år bager vi sammen til fordel for Børn, Unge & Sorg – fordi ingen børn skal stå alene, når det værst tænkelige sker: En mor, far, søster eller bror, der bliver alvorligt syg eller dør.

Om børnenes børne battle 2020

Børn, skoler, familier og virksomheder tager forklædet på og deltager i ’Bag For En Sags’ store, landsdækkende event torsdag den 8. oktober 2020 – og i år bliver det altså også med den nye sjove ekstra aktivitet: BØRNENES BAGE BATTLE 2020.

Målsætningen for BØRNENES BAGE BATTLE 2020 er at give børnene indsigt i:

  • At hjælpe andre børn der har det svært og være en god kammerat.
  • Fællesskabet og det at gøre en forskel – sammen.
  • Bagning, råvarer og køkkenværktøjer.
  • Madglæde, kreativitet og hygiejne i køkkenet – og hvor vigtigt det er.

Det er nemt at deltage!

Deltagelse i BØRNENES BAGE BATTLE 2020 forudsætter, at I er tilmeldt ’Bag For En Sag’ torsdag den 8. oktober 2020. Tilmeldingen er åben på bagforensag.dk. Her vil program og konkurrenceregler også fremgå forud for konkurrencen igangsættes tirsdag den 1. september 2020.