Årsmagasin 2020: Jeg har en drøm

Det Nationale Sorgcenters Årsmagasin for 2020 er på gaden. Et ganske særligt år, der blandt andet bød på store oplevelser med Børn, Unge & Sorgs 20-års jubilæum og store udfordringer grundet COVID-19.

Preben Engelbrekt: Jeg har en drøm
Året 2020 blev året, hvor vi fejrede Børn, Unge & Sorgs 20-års jubilæum. Siden år 2020 har 13 socialministre og en lang række fonde, kommuner, virksomheder og privatpersoner år efter år hjulpet os med at styrke sikkerhedsnettet under sorgramte børn og unge. Et sikkerhedsnet, som vi altid har drømt om at gøre landsdækkende.

Læs Det Nationale Sorgcenters Årsmagasin 2020 lige her…

Preben Engelbrekt
Preben Engelbrekt, direktør

2020 lagde også kimen til andre drømme. Ikke på vegne af de børn og unge, der kommer hos os. Men på vegne af dem, der ikke gør. For eksempel de 120.000 børn og unge, der lever et usynligt liv som pårørende til en alvorligt syg forælder eller søskende.

– Preben Engelbrekt, direktør