Årsmagasin 2021: Godt på vej

Det Nationale Sorgcenters Årsmagasin for 2021 er på gaden.

Preben Engelbrekt: Godt på vej….
2021 blev året hvor Det Nationale Sorgcenter nåede endnu et skridt videre mod vores drøm om at nå længere og bredere ud for at hjælpe sorgramte. Ikke alene hjælper vi flere børn og unge, der har mistet eller som er pårørende til alvorligt syge forældre eller søskende. Vi har i 2021 også haft mulighed for at inddrage hele familien i vores tilbud. Ved overvejende at tilbyde børn behandling i vores sorggrupper kan vi kun nå et stykke af vejen. Det er vigtigt, at hele familien inddrages, så barnet ikke står alene med sin sorg. Heller ikke, når terapien er slut.

Læs Det Nationale Sorgcenters Årsmagasin lige her…

Det glæder mig, at Det Nationale Sorgcenter trods corona i 2021 er lykkedes med at få sat yderligere strøm til kompetenceudviklingen blandt sundhedsprofessionelle. Der er uddannet flere sorgrådgivere, og der er afholdt kurser for forskellige faggrupper, så de står bedre rustet til at møde og støtte mennesker i sorg.

Preben Engelbrekt, direktør