Brevkassen

Brevkassen om sygdom og dødsfald

Der findes to brevkasser: En der omhandler sygdom, og en der omhandler dødsfald. Når du har skrevet ind, vil du kunne læse svaret til dig på vores hjemmeside indenfor en uge. I travle perioder og ferier kan der dog godt gå lidt længere tid.

Jævnligt deler vi breve til brevkassen på vores facebook-side. Vi anonymiserer altid brevkassens spørgsmål og svar, så de ikke kan henføres til bestemte personer. 

De frivillige besvarer indlæggene

De frivillige på Sorglinjen har alle mistet et barn, en partner/ægtefælle, en forælder eller søskende, men er kommet videre i livet på en god måde. De har været, hvor du er nu, og de har tid og lyst til at læse og svare på de spørgsmål, du går med.

Hvem kan skrive til brevkassen?

Brevkassen er for alle pårørende og efterladte mellem 13-99 år, som har et barn, en partner/ægtefælle, forælder eller søskende, der er alvorligt syg eller død.

I brevkassen har du mulighed for at skrive til frivillige efterladte mellem 20-80 år, der har alle har mistet en nærtstående, og som kender den svære situation, du står i. 

Er du ven, ægtefælle, kæreste eller forælder til én af de pårørende eller efterladte, er du også meget velkommen til at skrive med de frivillige. De kan fortælle om deres egne erfaringer og f.eks. give gode råd til, hvordan man bedst kan støtte.

Hvad kan man bruge brevkassen til?

Når man har det svært, kan det nogle gange lette lidt at skrive om det. Du kan skrive til brevkassen døgnet rundt. Du kan bruge brevkassen til at stille de frivillige efterladte spørgsmål om deres oplevelser og erfaringer. Du kan også dele din historie, et digt eller et brev – eller lette hjertet ved at fortælle om, hvordan du har det lige nu.