Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Hvem kan bruge chatten?

Chatten er for alle pårørende og efterladte mellem 13-99 år, som har et barn, en partner/ægtefælle, forælder eller søskende, der er alvorligt syg eller død.

Chatten er åben mandag til søndag fra 17-21.

På chatten har du mulighed for at chatte med frivillige efterladte (unge, voksne og ældre), der alle har mistet en nærtstående, og som kender den svære situation, du står i. 

Er du ven, ægtefælle, kæreste eller forælder til én af de pårørende eller efterladte, er du også meget velkommen til at chatte med de frivillige. De kan fortælle om deres egne erfaringer og f.eks. give gode råd til, hvordan man bedst kan støtte.

Anonymt

Chatten er lukket for andre end dig og den frivillige, du chatter med, og du vælger selv, om du vil være anonym. De frivillige kan ikke se, hvem du er, men de kan godt finde på at spørge ind til nogle ting for bedre at kunne forstå og rådgive dig.

Max en time pr. chat

Da der er mange, der gerne vil chatte, er der sat max en time af til hver enkelt chat. Men du kan altid vende tilbage. Du kan dog ikke være sikker på, at det er den samme frivillige, du kommer til at chatte med igen.

Er chatten optaget?

Hvis chatten er optaget, så prøv igen senere. I mellemtiden kan du fx læse andres indlæg i Sorglinjens brevkasse – eller selv skrive et brev.

Du chatter med én af de frivillige

De frivillige på Sorglinjen har alle mistet et barn, en partner/ægtefælle, en forælder eller søskende, men er kommet videre i livet på en god måde. De har været, hvor du er nu, og de har tid og lyst til at lytte til dig. Måske kan de også svare på nogle af de spørgsmål, du går med.

Vil du være frivillig på Sorglinjen? Læs mere her!
Se billeder af de frivillige her