Vil du hjælpe efterladte?

Det Nationale Sorgcenter starter i 2019 en Sorglinje for efterladte i alle aldersgrupper. Mange efterladte finder mening i at tale med mennesker, der selv har prøvet at miste. Derfor søger vi nu engagerede frivillige, der selv har oplevet at miste et barn, en partner, forælder eller søskende. Måske er det dig?

Som frivillig på Sorglinjen skal du have lyst til at fortælle din historie og bruge dine dyrtkøbte erfaringer til at hjælpe andre. Du er et levende bevis på, at det er muligt at få det godt igen, efter det værst tænkelige er sket.

Sorglinjen vil have åbent alle ugens dage

Vi tilbyder obligatoriske kurser og supervision fra vores ansatte psykologer samt et stærkt frivilligt fællesskab med andre, der har mistet. Sorglinjen vil holde til i Det Nationale Sorgcenters kontorer ved Gråbrødre Torv i København.

Vi har i mange år drevet ”Linjen” et tilbud til børn og unge, der mister deres forældre eller søskende. Sorglinjen bygger videre på vores erfaringer fra Linjen.

Læs mere om, hvordan du bliver frivillig

Vil du være frivillig, så send os en ansøgning hurtigst muligt!