Ny sorgrådgiveruddannelse i Aalborg

Møder du mennesker i sorg i dit arbejde? Nu kan du som sygeplejerske, socialrådgiver, fysioterapeut, ergoterapeut, jordemoder eller anden fagprofessionel i kommune eller region få en uddannelse i sorghjælp.

I 2017 etablerede Det Nationale Sorgcenter – i samarbejde med Københavns Professionelshøjskole – Danmarks første Sorgrådgiveruddannelse. I samarbejde med UCN act2learn i Aalborg er vi glade for nu at kunne tilbyde Sorgrådgiveruddannelsen i Jylland også.

Sorgrådgiverforløbet gennemføres over en periode på 8 måneder. Undervisningen tilrettelægges med 5 teorimoduler, hver af 3 undervisningsdage på UCN og een træningsdag på egen arbejdsplads.

Der er uddannelsesstart i Aalborg den 5. februar 2019.

Vil du vide mere om uddannelsen – herunder priser mv. – så skriv til kursusansvarlig Birgitte Grube fra Det Nationale Sorgcenter på bg@sorgcenter.dk eller til Birgitte Tørring på UCN act2learn på bit@ucn.dk.

Download flyer om sorgrådgiveruddannelsen i Aalborg 

Mere om Sorgrådgiveruddannelsen

Læs stort tema om Sorgrådgiveruddannelsen i Sygeplejersken HER