Akkrediteret af RådgivningsDanmark

Det Nationale Sorgcenters sorglinje og samtalegrupper er blevet akkrediteret af RådgivningsDanmark.

Akkrediteringen betyder, at Sorglinjen og samtalegrupperne har været igennem en kvalitetsvurdering. RådgivningsDanmark har i forbindelse med akkrediteringen vurderet om tilbuddene, der er drevet af Det Nationale Sorgcenters frivillige, lever op til en række fælles standarder for rådgivningstilbud.

I Det Nationale Sorgcenter er vi meget stolte af, at vores sorglinje og samtalegrupper har fået kvalitetsstemplet. Det fortæller både os selv, vores samarbejdspartnere og de mange sorgramte unge og ældre, der henvender sig til os, at vi leverer støtte og rådgivning af høj kvalitet.

For leder af frivilligområdet i Det Nationale Sorgcenter, Ole Eriksen, er der ingen tvivl om, hvad det betyder for Det Nationale Sorgcenter at blive akkrediteret:

– Akkreditereingen er et stort skulderklap til vores dygtige og engagerede frivillige, der bruger deres egne dyrtkøbte erfaringer med tab og sorg til at hjælpe andre. Og så er det et garanti for at man som bruger kan føle sig tryg og sikker på at blive rigtig godt modtaget og hjulpet, når man henvender sig.

Læs mere om RådgivningsDanmarks akkreditering 

Læs mere om Sorglinjen og samtalegrupperne.