Årets ‘Fantastiske Frivillige’ nominerer frivillig fra Det Nationale Sorgcenter

Hos Det Nationale Sorgcenter er vi stolte af alle vores mange frivillige, der gør en stor forskel for andre efterladte i Danmark. En af Det Nationale Sorgcenters frivillige er Carolina Blum, der netop er blevet nomineret som én af ti finalister til at vinde prisen som årets ‘Fantastiske Frivillige’. En pris, som Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse uddeler for at hylde frivillige i Danmark.

Carolina er indstillet, “fordi hun gør en enorm forskel for mennesker i Danmark, der har mistet en nærtstående og har sorg, sygdom og død tæt på livet. I Aarhus er hun med til at afholde caféaftener, både fysisk og digitalt, for at støtte efterladt og modarbejde ensomhed.”

Du kan læse mere om Carolina og nomineringen til ‘Fantastiske Frivillige’ i Århus Stiftstidende her…

Frivillige i Det Nationale Sorgcenter har mange forskellige baggrunde, men fælles for dem alle er, at de selv har mistet en, der stod dem nært. Det kan være en forælder, et barn, en søskende eller partner. De frivillige bruger nu deres erfaringer til at støtte andre. Det gør de gennem Chat, Brevkasse, Sorglinjen, Caféaftener eller samtalegrupper.

Har du, ligesom Carolina, også lyst til at blive frivillig, gøre en forskel for andre efterladte og samtidig være en del af et fællesskab? Ring og få en uforpligtende snak med os på 70 266 766, skriv til blivfrivillig@sorgcenter.dk – eller læs mere om at være frivillig lige her…

Om prisen ‘Fantastiske Frivillige’

Prisen ‘Fantastiske Frivillige’ blev lanceret i 2015 af Samvirke og Coop, videreført af Røde Kors i 2016 og Roskilde Festival i 2017, Kræftens Bekæmpelse i 2018 og igen Coop i 2019. I år er Røde Kors vært for uddelingen af prisen.

Læs mere om ‘Fantastiske Frivillige’ her…