Min mand døde i 2015 af kræft

Og efterlod mig med vores søn på 3 år. På grund af min søns alder var der kun hjælp i form af en børnepsykolog som kunne bidrage i børnehaven hvis min søn “ændrede adfærd”.

Vi er aldrig blevet tilbudt børnesorggruppe og da jeg undersøgte muligheden viser det sig kun at kunne lade sig gøre hvis barnet er ældre.

Jeg kontaktede en sorggruppe nu da han er blevet 8 år og det faktisk “fylder mere” for ham at have mistet sin far. En psykolog afslog at han kunne få hjælp idet hun ikke mente at han får gavn af det eller kan huske sin far.

Hvad er der af tilbud t børn på 8 år?


Svar

Kære

Det gør mig ondt at høre om dit tab, og samtidig er det dejligt , at høre at du stadig har overskud til at kæmpe for din søns sorg. Jeg mistede min søn på 16 år for snart tre år siden, han døde af uhelbredelig kræft i hjernestammen, han efterlod sig blandt andet tre mindre søskende på 15-,11 og 7 år. Alle tre børn har reageret forskelligt på deres sorg. Men det har hjulpet dem at de har kunne sætte ord på deres sorg, det har de to af dem gjort.


Først nu reagerer min dreng på 14 år, og meget udadreagerende, han har haft utroligt svært ved at sætte ord på sin sorg. Det lykkedes os at få hjælp via en sagsbehandler på kommunen, derudover har vi også købt os til behandling. Det har også givet mine børn meget at tale om tabet, besøge gravstedet og stadig fejre mærkedage som f.eks. fødselsdage.


På mine børns skoler havde de også en sorggruppe for de børn som havde mistet, det var lærere som havde fået et kursus i at støtte børnene, måske dette tilbud er på din søns skole.

Vi har alle fået en halskæde med et billede i ,af min søn, deres bror som de selv fortæller betyder meget for dem. Du kan også prøve at finde tilbud i dit nærområde på:


Sorgvejviseren


Eller ringe til vores reception/udfylde en formular, så du kan blive ringet op af en af vores psykologer HER


Jeg ønsker for dig og din søn, at i sammen kommer godt videre i jeres sorg.


De bedste tanker


Linda